··································································································································································································································································································································

| Actualitat | Equips | Història | Contacte i localització | INFO TEMP. 2019/2020

ACTUALITAT - 04/01/2019 -
Notícies | Cròniques | Imatge de la setmana
NOTÍCIES

Els juniors completen la primera volta amb ple de victòries 14/01/2020

Després de la treballada victòria del dissabte passat davant els segons classificats els nostres juniors han completat una brillant primera fase amb ple de victòries (12 de 12). Toca ara enfrontar la segona fase amb el mateix nivell d'exigència i continuar treballant amb ganes i intensitat. Seguim!

Nous calendaris per a la competició IR i junior i senior femení 04/01/2020

Ja podeu descarregar ací en format imprimible en una sola pàgina els calendaris de la 2a fase de les competicions IR (d'aleví a cadet) i les competicions junior femení i senior femení.

El vídeo de la Presentació 2019 03/12/2019

Ja teniu al nostra canal de YouTube el vídeo complet de la presentació 2019-2020. El vídeo de la presentació dels 22 equips i més de 300 jugadors i jugadores del club Picanya Bàsquet per a la temporada 2019_2020.
Un any més... la gran FESTASA del bàsquet picanyer!.

Els juniors es fan amb el
primer títol oficial de la temporada
01/10/2019

Quan la temporada pràctiicament no ha començat, els nostres júniors ja ens han donat la primera gran alegria. El dissabte 28 de setembre l'equip dirigit per Paco Hernández va aconseguir el primer títol oficial del club en esta temporada 2019-2020.
Els picanyers, després d'una brillant 1a fase i superar les semifinals per 62-63 en un partit d'infart, es van plantar este dissabte a la final de la Lliga Valenciana disputada a la població de Bocairent. Allì van quallar un excel·lent partit que no fou suficient per a compensar la superioritat física dels rivals que van acabar per dur-se l'encontre per 74-69 en un final molt igualat.
La Lliga Valenciana
La Lliga Valenciana és la primera competició oficial organitzada per la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valencina i en ella prenen part equips juniors de les tres províncies. Este proper cap de setmana arrancarà ja, la competició de lliga.

..

CRÒNIQUES DE LA SETMANA

Tornar^^^

Jornada 12.01.2020
  Benjamí femení | Picanya Bàsquet Futurpiso 17 - CB Silla 39

Derrota de les benjamines contra silla 17-39. La diferencia de tamany i volum ens complica la pelea per emportar-nos el partit, pero les "ratolines" donaren guerra com sempre!

Crònica: Maria

Benjamí maculí 2011 | Picanya Bàsquet 11 Futurpiso

Descans.

Benjamí maculí 2010 | Picanya Bàsquet 10 Futurpiso 54 - CB Alcàsser 26

Bon partit per part dels dos equips que no van acusar el descans nadalenc. El major encert va permetre als nostres dur-se l'encontre sense major dificultat i continuar demostrar que són l'equip a batre en esta competició comarcal..

Aleví femení | Picanya Bàsquet Futurpiso

Descans

Aleví masculí 2009 | NB Torrent 34 - Picanya Bàsquet 09 Futurpiso 69

Alevín 09 victoria en Torrent 34-69. Un muy buen partido de conceptos en ataque aunque con unos porcentajes de tiro un poco pobres.
Buena progresión en defensa.

Crònica: Nacho

Aleví masculí 2008 | Picanya Bàsquet 08 Futurpiso 81 - Tabernes Blanques 46

El primer partit de 2020 fou el disputat perls alevins 08 que van aconseguir la victòria per 81-46. En principi el partit estigué molt igualat però a partir del descans els nostres van posar una marxa més i van acabar per obrir el marcador amb claredat.

Aleví masculí 2008-2009 | CB Albal 59 - Picanya Bàsquet 0809 34

En partit jugar el divendres els nostres no van acabar d'agafar ritme en cap moment i tot i que per moments donaren la sensació de poder retallar els locals van acabar per dur-se el partit amb claredat.

Infantil femení | CB Port Sagunt 59 - Picanya Bàsquet Futurpiso 33

Canvi de nivell i salt qualitatiu que les nostres no van saber digerir. Clara superioritat de les locals amb més intensitat i més ritme.
Es nota prou el nivell d'aquesta segona fase. Hem començat molt bé però ems ha durat fins el tercer quart. A partir d'ahi no hem pogut fer molt front al joc ràpid del rival.

Infantil masculí 2007 | Picanya Bàsquet 07 Futurpiso

Partit ajornat

Infantil masculí 2006 | Tabernes Blanques 48 - Picanya Bàsquet 06 Futurpiso 46

Partit jugat de poder a poder, igualat i intens que es va resoldre amb una cistella en el darrer segon. Una llàstima però cal destacar que els nostres van demostrar que poden jugar a un bon nivell.

Infantil masculí 2006-2007 | CB Alcàsser 55 - Picanya Bàsquet 0506 Futurpiso 35

Tot i que el partit va arribar igualat al descans a la segona part els nostres van "desaparèixer" i els locals van aprofitar per a obrir el marcador. Es notà la condició de "debutant" de molts dels nostres i amb això una certa manca de ritme per a poder completar un partit sencer. Millorarem.

Cadet femení | SSCC Godella 63 - Picanya Bàsquet Futurpiso 33

Primer partido de la segunda fase de la temporada para nuestras cadetes, partido que concluyó con derrota abultada por 30 puntos de diferencia. Frente a un buen equipo, muy conjuntado, con jugadoras de calidad. Aún así el partido, en líneas generales, fue más parejo de lo que realmente refleja el marcador.
Durante la primera el partido estuvo bastante igualado, con poca fortuna de cara al aro por parte de los dos equipos. Nuestra defensa estuvo bastante bien, controlando el rebote y sus constantes penetraciones al aro. Sin embargo nuestro ataque era muy errático. Esto hacía que el rival fuese superando a las nuestras por dos, cuatro puntos en todos los periodos, para irse al descanso con ventaja de 11 puntos en el marcador (21 a 10). La sensación no era mala, se intuía que se le podía dar la vuelta al marcador si se apretaba un poco más en defensa y se terminaban mejor los contraataques.
Un horrible 5º periodo por parte de nuestras XB terminó por decantar el partido a su favor. Al final las nuestras se recompusieron un poco y los periodos 6º y 7º devolvieron la igualdad del resto del partido. Eso sí, la mejoría no dió suficiente para volver a entrar en el partido, y con el partido ya perdido las nuestras volvieron a desinflarse en el último periodo para el 63 - 33 final.

Crònica: Telmo

Cadet masculí 2005 | Picanya Bàsquet 05 Futurpiso 85 - CBC Manises 52

Gran victoria del Cadet 05 per 74-66 davant Meliana. Despres d'una bona primera part i d'un gran inici del tercer quart hem pogut portar el partit a +16 jugant a un molt bon nivell. Però a meitat del tercer quart aquells ens han plantat una zona ‍que han aguantat fins al final del partit i que ens ha portat a perdre la ventaja que teniem per a entrar igualats a l'últim periode. Tot i això els nostres han sabut refer-se a base de joc en equip i han conseguit superar amb nota la seua primera experiència davant una defensa zonal. Grans!!

Crònica: Rafa

Cadet masculí 2004 | Picanya Bàsquet 04 Futurpiso 76 - València Basket 42

Els cadet 04 arranquen la segona fase com van tancar la primer amb una clara vistòria per 76/42 en este cas, davant València Basket. Un València que va eixir amb gran intensitat i pressió tota pista a la que els nostres van respondre amb ordre i efectivitat per a deixar clar, des del primer minut, que el partit es quedava a casa.

Cadet masculí 2004/2005 | CB Montserrat 41 - Picanya Bàsquet 04/05 Futurpiso 41

Derrota per ben poc dels cadets Picanya Bàsquet 0504 a Montserrat. Els nostres no van acabar de trobar-se còmodes a la molt menuda pista del Motserrat i en un final igualat ens va acabar per eixir creu. De segur que a la nostra pista no serà igual.

Junior femeni | Picanya Bàsquet Futurpiso 83 - CB Maristas 31

Primer partit de la segona fase i clara superioritat per a les de Masip i Bau que van dominar el partit de principi a fi per a dur-se esta primera victòria que ens fa somiar amb una bona actuació en este nou nivell.

Junior masculí | Picanya Bàsquet Futurpiso 80 - NB Torrent 56

Partit davant els segons classificats de la lliga que sols havien perdut un partit i, com toca, l'encontre, fins al darrer període estigué ben igualat. Arrancaren els nostres amb bones sensacions i amb bons minuts inicials. Poc a poc els visitants van anar entrant en partit a base d'encert des de la línia de 3 i el partit s'igualà prop dels descans tot i que els minuts finals del 2n període dels nostres van permetre obrir el marcador fins als 8 punts.
A la represa la pressió tota pista dels de Torrent va donar resultat i els nostres van perdre's en el partit. Així les coses a meitat del segon període els de Torrent es van posar 4 punts per davant.
Ací temps mort del nostre entrenador, reordenació d'idees i els butano van començar a carburar. Amb la pressió dels rivals clarament superada els contracolps i les cistelles es van succeïr i, junt als tirs lliures i algun triple que també va arribar va acabar per obrir un marcador que ningú no esperava pocs minuts abans i que deixa als nostres com a líders invictes en acabar esta primera volta.
Gran treball! Seguim!

Senior femeni | Picanya Bàsquet Futurpiso 64 - El Pilar 43

Resultat que podria haver sigut més ample amb un poc més d'encert. En tot cas arranquem la segona fase amb una victòria i bones sensacions.

Senior masculi preferent | CB Sogorb 85 - Picanya Bàsquet Futurpiso 60

Derrota del Senior Preferent per 85-60 davant Sogorb en un partit que s'ha trencat en el tercer quart. Molt bon treball dels nostres en la primera part on hem arribat 6 baix fent un joc molt seriós contra un rival que ens superava fisicament en tots els aspectes. Però despres del descans, una fluixa defensa (25-9) ens ha despenjat del partit i no ens ha deixat opcions per a l'ultim quart. Llàstima!

Senior masculí autonòmica | CB Vinaroz 64 - Picanya Bàsquet Futurpiso 75

Partido siempre complicado el primero después de navidad y con desplazamiento largo hasta Vinaroz.
Con muchas rachas (casi es la tónica) pero con la sensación de tener controlado el partido.
Gran último cuarto (+9) donde hemos jugado muy bien en ataque y sólidos en defensa y que nos da el partido para seguir como segundos.