Com no podia ser de cap altra manera, l'afició butano va respondre de forma espectacular i més de 1.000 persones ens vam aplegar este passat divendres 16 de febrer per a celebrar La Presentació 2023/2024. Una enorme festasa on tinguérem de tot, festa, música, emocions, rialles, premis, trofeus, fotos i, per damunt de tot, la presentació, un per un, dels prop de 4000 jugadors i jugadores que en esta temporada 2023/2024 formen els 28 equips d'esta temporada històrica en la que celebrem el nostre 35 aniversari de la millor forma... amb la plantilla MÉS GRAN DE LA HISTÒRIA DE L'ESPORT PICANYA.

El nostre agraïment per a Herminio, Eli i Neri pel magnífic treball de fotografia que ens permet rememorar esta màgica presentació.

El passat cap de setmana els nostres equips ja van començar a lluir les noves samarretes de calfament que hem dissenyat específicament per a celebrar el nostre 35é aniversari. Una xulada que, de ben segur, els i les nostres lluiran de la millor manera: amb ganes i bon bàsquet!

Tornar^^^

Jornada 14/04/24

ç

Benjamí femení | CB Albal 25 - Picanya Bàsquet Futurpiso 12

Victòria del benjamí femení 25-12 contra Albal. Mal partit en general amb poquíssim encert al tir de les xiques, però gràcies a 2 quarts molt bons tant en atac com en defensa agafem un poc de diferència i aconseguim la victòria

Benjamí maculí 15 | Picanya Bàsquet 15 Futurpiso

Descans

Benjamí maculí 1415 | Picanya Bàsquet 1415 Futurpiso

Descans

Benjamí maculí 14 | CB Fasta Torrent 08 - Picanya Bàsquet 14 Futurpiso 49

Victoria hoy del Benja 14 vs Fasta 8-49. Muy buen partido del equipo. A destacar las ganas de robar balón y presionar además de muy buenos pases y juego colectivo. Muy contento con la mejora día a día de los chicos, a por más

Aleví femení | CB Sagrado Corazón Godella 49 - Picanya Bàsquet Futurpiso 08

49-8 derrota del alevín femenino contra Sagrado corazón. Un partido muy frustrante donde se notaba la clara superioridad del rival que nos cuesta mucho parar. Aun así, no dejamos de luchar y seguimos intentando sacar buenas acciones y parar todos los balones posibles. Buen trabajo y actitud de las nuestras

Aleví masculí 13 | CB Jovens l'Eliana 42 - Picanya Bàsquet 13 Futurpiso 46

Victoria del alevín 13 contra l’Eliana, partido muy flojo de los nuestros. Pista exterior que siempre se atraganta. Después de un partido de poca intensidad, llegamos al último cuarto perdiendo de 3, pero dos triplazos hace que nos motivemos y acabemos llevándonos el partido.

Aleví masculí 12 | Picanya Bàsquet 12 Futurpiso 64 - CB Benifaió 24

Victoria Alevín masc 12. 64-24 contra Benifaió. Buen partido de en el que todos los judores han aportado en defensa y en ataque. Seguimos.

Infantil femení 11 | Picanya Bàsquet 11 Futurpiso 46 - NB Alboraia 42

Treballada victòria (46-42) de les Infantils 2011 davant Alboraia en un partit on els dos equips hem competit de valent fins el final. Continuem barrejant moments de gran intensitat defensiva amb altres plens de despistes i desajustos però és de valorar que totes hagen sabut mantindre viu el partit tot i els altibaixos. Molt grans les xiquetes!

Infantil femení 10 | Picanya Bàsquet 10 Futurpiso 35 - CB Tabernes Blanques 36

Derrota del infantil fem 010 contra Tavernes blanques (35/36), partido muy general donde íbamos siempre 1/2 abajo o arriba, a final en el último cuarto en los últimos minutos perdemos por un triple tonto cuando íbamos 2 arriba, a pesar de todo muy contenta con todas que no han bajado los brazos y han luchado todo.

Infantil femení 2010 | Picanya Bàsquet 2010 Futurpiso 18 - CB Abastos 58

Derrota del infantil fem 2010 per 18-58 contra el Abastos. Millorem el resultat de la anada i conseguim resistir i que ens tanquen acta a l'ultim quart. Bon treball defensiu i bones decicions de cara a cistella pero ens ha faltat mantindre la intensitat a lo llarg del partit. Seguim a lo nostre

Infantil masculí 11 | Picanya Bàsquet 11 Futurpiso 27 - CB Jovens l'Eliana 30

Derrota per 3 punts de l'infantil 11 contra l'Eliana 27-30. Molt bon primer quart, però no hem tornat a agafar el mateix ritme de joc fins a la segona part. Hem tingut poc encert i molts despistes en defensa.
L'actitud agresiva per part d'alguns jugadors rivals no ha ajudat a que estiguerem concentrats en els moments decisius del partit

.

Infantil masculí 1011 | CB Campanar - Picanya Bàsquet 1011 Futurpiso

Derrota por 22 puntos ayer viernes contra el Campanar en un partido dnd nos robaron por todos los lados, nos pito una arbitra además de ser su primer partido, dudo que haya visto algún partido de baloncesto alguna vez en su vida, no sabía reglas como que si no toca aro el tiro libre se saca de fondo o como los 3 segundo en ataque, le preguntaba decisiones al mesa y al entrenador rival y las pitaba según le decían. La vd que nunca había visto un partido así, de todas formas no fue tmp nuestro mejor partido y esto nos da un golpe de realidad de cara a los play offs

Infantil masculí 10 | CB Moncada 64 - Picanya Bàsquet 10 Futurpiso 57

Derrota del infantil 2010 contra Montcada 64-57. Fem molt mala primera part i arribem al descans perdent de mes de 20 punts. Una segona part millor ens permet remuntar poc a poc pero no ens dona temps a donar la volta al marcador.

Cadet femení 09 | Picanya Bàsquet 09 Futurpiso - doble jornada

Fin de semana intenso para el cadete fem . Empezamos el sábado jugando contra Estivella donde nos confiamos ya que eran pocas jugadoras, pero nos plantan una zona muy cerrado todo el partido que se nos atraganta, añadiendo la falta de garra en defensa, lo cual nos hace perder 26-37. Pero de ahí remontamos, y nos vamos de cenita de equipo para seguir sumando momentos juntas.
El domingo hemos jugado contra Escolapias en un partido muy intenso. Pese al resultado, 27-59, nos vamos con la cabeza bien alta, orgullosas de cómo hemos luchado, nos hemos apoyado y muy importante, aunque nos haya costado no hemos entrado al juego del otro equipo.
Seguimos sumando, aprendiendo de nuestros errores y mejorando nuestras fortalezas

Cadet femení 08 | Picanya Bàsquet 08 Futurpiso 42

Descans

Cadet masculí 09 | Picanya Bàsquet 09 Futurpiso 62 - CB Jovens l'Eliana 61

Partidàs dels cadets de primer any en categoria 1a zonal que a base de fe i lluita van acoseguir, en els darrers minuts del darrer quart, capgirar un marcador que sempre havien tingut en contra. Els nostres van arribar a estar més de 10 punts baix i, amb sols vuit jugadors, la remuntada semblava una utopia però este grupet ja ha demostrat moltes vegades que sap patir i competir i cada jugador va posar absolutament tot el que tenia per a continuar remant i remant fins a assolir una victòria molt merescuda que es va resoldre en un final absolutament d'infart.

Cadet masculí 08/09 | CB Llíria 38 - Picanya Bàsquet 0809 Futurpiso 35

Derrota del cadete 0809 38-35 en Lliria, el pabellón antiguo ycanastas 10 cm más altas. Equipo superior físicamente y nosotros con las bajas de todos los “altos”. Una defensa intensa y currada nos permite llevar el partido igualado y ponernos por delante en un buen 3º cuarto. En el 4º se nos acaba el fuelle, nuestra efectividad cara al aro es pauperrima, se cierran y hacen valer su físico. Agradecer, de nuevo el apoyo de los infantiles 2010!!

Cadet masculí 08 | CB Nules 02 - Picanya Bàsquet 08 Futurpiso 42

Victoria del Cadete 08 contra Nules 2-42. Partido muy fácil pero aún así hemos jugado muy bien y hemos trabajado cosas para los próximos partidos. Buen trabajo de los chavales que han cerrado acta en el minuto 11 de partido

Junior masculí 07 | Picanya Bàsquet 07 Futurpiso 67 - CB Eliseo Vidal 45

Victòria davant el rival de la categoría que mes abultada derrota ens havía infligit.
Enorme partit dels nostres en defensa que ha deixat en 16 puntos al descanso al rival. Guanyant de casi 30.
La segona part hem repartir minuts i esforçs amb tot controlat. Pero lo mes important a voltes no es guanyar es rendir homenatje al company lesionat i en aixó som campions de lliga.

Junior masculí 0607 | Picanya Bàsquet 0607 Futurpiso 37 - CB Don Bosco 92

Derrota del Jr 0607 contra D. Bosco 37-92, primer clasificado. Buen primer cuarto en el que vamos por delante hasta el último minuto y que acaba 18-20. El resto del partido hacen valer su superioridad física y técnica y sólo conseguimos anotar 19 puntos contra 72.

Junior masculí 06 | EMBA l'Alcúdia 71 - Picanya Bàsquet 06 Futurpiso 51

Derrota ahir 71-51 del Junior 06 en una de les pistes mes complicades de la lliga

Junior femení | Picanya Bàsquet Futurpiso 25 - SSCC Godella 53

Derrota del junior femení 25-53 vs sagrado corazón. Partit fluix en linies generals. Se'ns ha atragantat els 40 min de zona del rival. I com de costum no aconseguim encistellar. Veniem de fer 2 molt bons partits, però aquesta vegada no ha pogut ser

Senior femeni | Picanya Bàsquet Futurpiso 51

Descans

Senior masculí zonal | CB Xirivella 88 - Picanya Bàsquet 2z Futurpiso 82

Derrota 88-82 del Senior 2Z contra Xirivella. Mal partido contra un equipo que nos plantea 40 minutos en zona y que nos mete 7 triples desde 9 metros por lo que acabamos el segundo cuarto 21 bajo. La segunda parte es diferente y conseguimos meterle una marcha más al partido corrigiendo los errores. Pese a la derrota sacamos algo positivo, que cuando cambiamos la mentalidad cambiamos completamente. Mejoramos el resultado de la ida

Senior masculi preferent | CB Puçol 36 - Picanya Bàsquet Futurpiso 60

Partidàs del Senior Preferent per guanyar (36-60) a un Puçol que estava 3r en la tabla i que en casa ens va guanyar per 4 punts. Anàvem amb MOLTES baixes però sabíem que era el que teníem que fer per traure el partit endavant. Una de les millors defenses de la temporada ha esborrat de la pista a un Puçol físicament superior i en cap moment han sabut acostar-se en el marcador. Estos tios hui s'han guanyat el sopar!

Senior masculí 1a Div Nacional | Picanya Bàsquet Futurpiso 75 - CB Morvedre 72

Al crit de “Estooo eeees Picanya” l’afició butano ha reconegut l’enorme esforç i treball dels nostres seior 1a Div Nacional per a sumar 75/72 una enoooorme victòria fonamentada en la lluita i la fe contra un rival molt bo que ha anat sempre per davant (+12 en algun moment). Grans!!!