··································································································································································································································································································································


| Actualitat | Equips | Història | Contacte i localització | INFO TEMP. 2020/2021
| Shop |
|

ACTUALITAT - 19/01/2021 -
Notícies | Cròniques | Imatge de la setmana
NOTÍCIES


  COMUNICAT SUSPENSIÓ ACTIVITATS 19/01/2021

Davant les noves mesures anunciades per la GV en relació a la prevenció del contagi del Coronavirus, i tot i que estes normes entren en vigor a les 00.00h del dijous 21 de gener, des del club Picanya Bàsquet hem decidit suspendre tota activitat (entrenaments i partits) des de hui dimarts 19 de gener i fins a nou canvi normatiu.
Entenem que les actuals dades de contagi, la situació als centres sanitaris i el nou marc normatiu fan totalment desaconsellable continuar amb la nostra activitat.
Agraïm, una volta més, la vostra col·laboració. Molts ànims a totes i tots i us preguem extremeu les mesures de protecció i prevenció.
El bàsquet tornarà, però allò important, és que quan tornem, no falte ningú.

 

   COMUNICAT 16/01/2021


COMUNICAT
Davant l'escrit publicat en xarxes socials pel màxim respresentant d'un altre club esportiu del nostre poble en el que, pràcticament, s'ens acusa de posar en perill la salut dels nostres esportistes (i les seues famílies) per no obligar-los a dur mascareta volem aclarir:
1. L´ús de mascareta, en el nostre club, tant en partits com en entrenaments és completament lliure. Hi ha jugadors i jugadores que la fan servir sense cap limitació per la nostra part.
2. En este moment no hi ha cap normativa sanitària per part de cap autoritat competent (en la Comunitat Valenciana) que obligue al seu ús o, ni tan sols, el recomane. Per tant, nosaltres que ni som metges, ni epidemiòlegs, ni res paregut, no podem fer més que allò que determinen les autoritats sanitàries. Sense invents. Sols podem complir les normes vigents en cada moment.
3. El que sí hem fet és mesurar el nivell de CO2 en la pista, fins i tot en el moment de màxima ocupació, i, en tot moment, els valors se situen en dades molt propers a l'aire lliure. La raó és que des del primer dia estem entrenant amb totes les finestres i el portaló obert, el que, sumat a les reixes, permet una excel·lent ventilació i la ventilació, és, esta sí, una mesura absolutament fonamental i reconeguda en la lluita contra la covid.
4. Recordar que les xifres més altes de contagi de la COVID han tingut el seu origen en dates en els que l'esport, les escoles, l'insititut, les universitats... estaven tancats amb motiu de les festes de Nadal.
5. Lamentar que, en el moment de publicació dels pitjors dades de la pandèmia, puga haver persones que tracten de traure profit de la situació presentant-se com una opció "més segura" i provocant més nervis i inquietud en una situació extraordinàriament tensa.
6. Dit tot això, manifestar, de nou, que este club estarà sempre amb el compliment de les normes marcades per les autoritats sanitàries. Res més. A més, pensem que és moment de que totes i tots, fem el mateix. Segurament, ens aniria molt millor.

Molts ànims i molta força en estos temps tan complicats.

 

 

m


  La competició d'alevins ajornada fins el 6 de febrer 12/01/2021


D'acord amb les noves restriccions marcades per la Generalitat Valenciana la competició de categoria aleví ha quedat suspesa fins el 6 de febrer. Eixe cap de setmana, de no arribar noves restriccions, es reprendrà l'activitat competitiva per a esta categoria.
En el cas de la resta de categoria es mantenen els partis tot i que, entre restriccions, positius, pobles tancats perimetralment... el resultat és que queden ajornats més partits dels que es disputen.
Una situació realment complicada que converteix la competició més bé en una "fugida endavant" que suposa anar ajornant i ajornant partits i acumulant dates en els propers mesos que, difícilment es podran complir.
Tot molt complicat...

 

   Primera jornada amb públic al pavelló 09/12/2020


D'acord amb la normativa publicada per la Generalitat Valenciana el passat 5 de desembre des d'este passat cap de setmana el públic, sota determinades restriccions ha tornat al pavelló picanyer.
Des del club Picanya Bàsquet volem agraïr el comportament de la gran majoria de les persones que van acudir al pavellí i recordar les condicions d'accés:
- Mascareta obligatòria a tota la instal·lació
- Aforament limitat segons normativa vigent en cada moment. Sols es poden utilitzar els seients indicats. En este moment, limitació al 30%.
- No es permet romandre a l’entrada, corredors, ni escales.
- Intenteu respectar la distància mínima de seguretat tant com siga possible.
- Prohibit menjar o beure a l’interior de la instal·lació).
- Respecteu les portes d’entrada i eixida.
- Està completament prohibit l’accés a la instal·lació de persones amb símptomes compatibles amb la COVID-19 (febre, esternuts,
malestar general...)
- Cal atendre, en tot moment, les indicacions del personal responsable de la instal·lació.
- No crideu, per favor, el virus viatja en les gotícules que es llancen per la boca i per tant, els crits, augment el risc de contagi.
- L'accés a la instal·lació es realitzarà per ordre d'arribada i fins a completar aforament. Hi ha marques d'espera a la vorera d'accés a la porta del pavelló.

 

   Comencem amb la màxima precaució (i el cor encollit) 09/11/2020


Este passat cap de setmana va arrancar la competició per als equips alevins, infantils i cadets. Des del club Picanya Bàsquet vam posar en marxa totes les mesures al nostre abast: accessos diferenciats, control de temperatura (amb doble termòmetre), neteja de soles, gel desinfectant per a jugadors i jugadores...
Malgrat això som conscients del risc, important, que suposa la pràctica d'un esport de contacte com és el bàsquet. És així, el perill està ahí.

La nostra posició
Des del club Picanya estarem, sempre, al que diguen les autoritats sanitàries. Si l'activitat esportiva federada es permet, si el bàsquet es permet, jugarem amb aquells jugadors i jugadores que, lliurement, prenguen la decisió de jugar. Som un club de bàsquet i en la nostra obligació està el facilitar que aquelles persones que vullguen fer bàsquet, ho puguen fer. Si no som això, no som res.

Una decisió lliure
La decisió de jugar o no jugar correspon a cada jugador/a o les seues famílies. No obliguem a ningú a jugar. Si tenim cinc jugadors o jugadores per a jugar jugarem. Si no, valorarem la continuitat del grup perquè quan un equip es retira de la competició es desencadenen una sèrie de conseqüències legals (principalment la cobertura de les assegurances) que s'han de tindre en compte amb el màxim rigor.

Entenem, i compartim, la por i la preocupació
Des del club Picanya Bàsquet, entenem i compartim la por i la preocupació i compartim eixa angoixa que ens genera esta situació d'incertesa i de continua amenaça. Per a nosaltres és una situació molt exigent a tots els nivells. Com a club, no som metges, ni juristes, ni viròlegs, ni tenim perquè saber de la salut de les persones... i de sobte, s'ens demana que siguem tot això...
És per això que us demanem la màxima comprensió i col·laboració. No és moment de nervis, ni d'histèria, com no és moment de relaxació, ni frivolitat. És el moment de la responsabilitat, la precacuió i la paciència.
Vindran temps millors. Segur.

Moltes gràcies.

 

 
 
CRÒNIQUES DE LA SETMANA

Tornar^^^

 

Jornada 10/01/2021
 

 

  Benjamí maculí 2012 | Picanya Bàsquet 11 Futurpiso

Inici de temporada ajornat a febrer 2021

Crònica: www.picanyabasquet.net

 


 
  Benjamí maculí 2011 | Picanya Bàsquet 10 Futurpiso

Inici de temporada ajornat a febrer 2021

Crònica: www.picanyabasquet.net

 


 
  Aleví femení | Picanya Bàsquet Futurpiso

Ajornat

Crònica: www.picanyabasquet.net

 


 

  Aleví masculí 2010 | Picanya Bàsquet 10 Futurpiso

Ajornat

Crònica: www.picanyabasquet.net


 
  Aleví masculí 2009 | Picanya Bàsquet 09 Futurpiso

Ajornat

Crònica: www.picanyabasquet.net

 


 

  Aleví masculí 2009-2010 | Picanya Bàsquet 0809 Futurpiso

Inici de temporada ajornat a febrer 2021

Crònica: www.picanyabasquet.net

   Infantil femení | Picanya Bàsquet Futurpiso

Ajornat

Crònica: www.picanyabasquet.net

 


 

 

Infantil masculí 2008 | Picanya Bàsquet 08 Futurpiso

Ajornat

Crònica: Maria

 


  Infantil masculí 2007 | Picanya Bàsquet 07 Futurpiso 59 - CB Xirivella 19

Primera victòria de 2021 (19-59) per als infantils Picanya Bàsquet 07 en un partit on els nostres es van mostrar clarament superiors.

Crònica: www.picanyabasquet.net

 


 
  Infantil masculí 2007-2008 | Picanya Bàsquet 0607 Futurpiso

Ajornat

Crònica: Nacho

 


 

  Cadet femení | Picanya Bàsquet Futurpiso

Ajornat

Crònica: Cris

 


 

  Cadet masculí 2006 | Picanya Bàsquet 06 Futurpiso

Ajornat

Crònica: www.picanyabasquet.net

 


 

  Cadet masculí 2005/2006 | Picanya Bàsquet 0506 Futurpiso

Ajornat

Crònica: www.picanyabasquet.net

 


 

  Cadet masculí 2005 | Picanya Bàsquet 05 Futurpiso

Ajornat

Crònica: Rafa

 

  Junior femeni | CB Xirivella 65 - Picanya Bàsquet Futurpiso 29

Molt bon partit del Junior Femení. 65-29 front a un equip que ens va guanyar de mes de 60 a l'anada. Moviment de baló i molta defensa. Ens han faltat cames per aguantar fins els final.

Crònica: Víctor

 


  Junior masculí 04 | CB Burjassot 68 - Picanya Bàsquet 04 Futurpiso 53

 

Derrota del Jr 04 en Burjassot 68-53. En la primera parte hemos acusado el parón navideño y no hemos llegado a entrar en el partido y hemos encajado
40 puntos. En la segunda parte nos entonamos y la ganamos de 1, pero sin poder remontar la mala 1ª parte.

Crònica: Nacho

 


 

  Junior masculí 03 | Picanya Bàsquet 03 Futurpiso 65

Ajornat.

Crònica: www.picanyabasquet.net

   Senior femeni | Picanya Bàsquet Futurpiso

Ajornat

Crònica: Rafa

   Senior masculi preferent | Picanya Bàsquet Futurpiso

Ajornat

Crònica: www.picanyabasquet.net

   Senior masculí autonòmica | Picanya Bàsquet Futurpiso 99 - CB Bétera 66

Otro gran partido de todo el EQUIPO.... Más finos de lo normal( por las navidades) en ataque que otros partidos pero muy bien jugado, tanto en estático, como en transición. En defensa muy bien salvo unos minutos del tercer cuarto...
Seguimos sumando en esta temporada tan rara y de momento seguimos disfrutando, la verdad que es una gran válvula de escape..... ya van 7 de 7....
1 2 3 butano

Crònica: JM

  
 
LA IMATGE DE LA SETMANA
Tornar

La imatge de la setmana per a la nostra felicitació de nadal d'enguany on sols demanem... NORMALITAT!.

 
 
PARTITS DEL CAP DE SETMANA AL PAVELLÓ:

 


 

 

 

 


Participa!!
 

  


 

 

 

- Plana web desenvolupada pel Club Picanya Bàsquet - Gràcies per la teua visita -